Despre NoZi.ro

Îndrăznește să ai succes, îndrăznește să fii direct!

Suntem o echipă tânără și creativă, cu energie pozitivă, care tinde mereu spre un plus de eficiență pentru a vă oferi servicii cât mai valoroase în domeniul publicității online!

Misiunea NoZi.ro este de a facilita vânzarea sau achiziționarea online de bunuri și servicii. Simplu, scurt și la obiect, din fața calculatorului, tabletei sau a telefonului mobil.

Cultura noastră se bazează pe respect și pe încredere în oameni, de aceea am învățat, am ascultat și am investit cea mai valoroasă resursă a noastră, timpul, în a vă oferi o platformă de mică publicitate online cu funcționalități noi și îndrăznețe, cât mai stabilă și cât mai prietenoasă. Am încercat mereu să transpunem buna noastră dispoziție în practică și sperăm ca pe alocuri să-ți aducem și un zâmbet.

Valorile noastre fundamentale sunt și vor rămâne promptitudinea, onestitatea si pasiunea. Urmărind aceste valori, suntem convinși că vom reuși să inspirăm și să influențăm modul de realizarea a publicității online și în același timp să aducem satisfacție celor care apelează la serviciile noastre.

Mult succes și o experiență cât mai plăcută pe NoZi.ro!