Aici găsești răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Postarea unui anunț pe NoZi.ro este și va fi mereu gratuită, indiferent de categoria din care face parte anunțul!

Postarea unui anunț se face prin completarea formularului de adăugare anunț. Acesta poate fi accesat apăsând pe butonul "ADAUGĂ" prezent în antetul paginilor portalului. Vei avea nevoie doar de o adresă de e-mail validă și de un număr de telefon.

Dacă adaugi anunțul în timp ce ești autentificat și acesta respectă Termenii și Condițiile NoZi.ro, va fi publicat imediat după validare de către echipa NoZi.

În cazul în care nu ești autentificat în portal, trebuie să confirmi adăugarea anunțului din căsuța de e-mail pe care ai furnizat-o la completarea formularului de adăugare anunț. Vei primi un mesaj de la NoZi.ro pentru confirmarea adăugării anunțului tău.

Dacă nu ai găsit e-mailul verifică dacă ai tastat corect adresa de e-mail și verifică folderele Spam sau Junk din e-mail, deoarece se întâmplă să ajungă mesaje importante și acolo.

Confirmarea adăugării unui anunț nou mai poate fi făcută și din secțiunea "Contul Meu", după autentificare.

Un anunț gratuit este activ 30 de zile. Cu trei zile înainte de expirarea anunțului vei primi o notificare prin e-mail prin care vei putea reactualiza gratuit anunțul. Acesta va fi activ pentru încă 30 de zile.

Anunțurile promovate vor fi active pe toată durata promovării și vor fi reactualizate automat dacă acestea ar trebui să expire pe durata promovării.

Un anunț poate fi editat din contul tău, după autentificare. În urma editării, anunțul tău va fi verificat de către un moderator NoZi.ro și va fi republicat pe site doar dacă modificările aduse sunt în acord cu Termenii și Condițiile NoZi.ro. În caz contrar, vei primi un e-mail în care vei fi informat despre ce nu este în regulă cu anunțul tău.

Un anunț poate fi dezactivat sau șters. Pentru a dezactiva sau șterge un anunț, trebuie să te autentifici în contul tău. Selectează anunțul din lista de anunțuri active apoi alege acțiunea de ștergere sau dezactivare.

În momentul în care postezi pentru prima dată un anunț, un cont NoZi.ro va fi creat automat. Până la activarea contului este necesară confirmarea fiecărui anunț de pe adresa de e-mail furnizată la datele de contact din formularul de adăgare a anunțului.

Îți recomandăm activarea contului și autentificarea înainte de a întreprinde orice acțiune în portal. În acest fel nu va fi nevoie de confirmări suplimentare pe e-mail.

Pozele trebuie să fie în format JPEG sau PNG și să aibă lățime sau înălțime minimă 600 pixeli.

O poză nu este acceptată dacă depășește dimensiunea de 10MB.

Vânzătorul poate fi contactat telefonic, la numărul afișat în anunț sau printr-un mesaj, ce va ajunge în căsuța de e-mail a acestuia.

Dacă dorești să trimiți un mesaj, trebuie să introduci o adresă de e-mail validă. În cazul în care nu ai cont NoZi.ro ți se va crea automat un cont și vei primi un e-mail de confirmare a trimiterii mesajului sau de activare a contului.

Dacă ai deja cont și nu te-ai autentificat, poți introduce parola înainte de trimiterea mesajului, sau poți alege să confirmi trimiterea mesajului din căsuța ta de e-mail.

Îți poți promova anunțul pentru a obține un număr sporit de vizualizări și a-ți crește șansele de a-ți vinde produsele sau serviciile tale.

Anunțul tău va apărea prioritar față de anunțurile nepromovate. Pe NoZi.ro anunțurile promovate standard sunt evidențiate printr-o etichetă aplicată pozei din listele de anunțuri. Este promovarea menită să-ți aducă rezultatele dorite, la un preț accesibil.

O imagine spune mai multe decât o mie de cuvinte. Zona galeriilor este special concepută în această idee. Dacă dorești ca anunțul tău să fie vizibil aici unde spațiul alocat pozei este mult mai generos atunci aceasta este promovarea de care ai nevoie.

Vei avea un număr de afișări mult mai mare spre deosebire de anunțurile promovate standard, iar anunțul tău va apărea și în listele de anunțuri gratuite.

Îți poți promova produsele, serviciile, afacerea sau campania ta prin bannere.

Astfel vei capta atenția tuturor utilizatorilor portalului NoZi.ro sau a unui segment ales de tine printr-un banner customizat.

Contacteză-ne pentru a primi o ofertă de preț și mai multe detalii despre acest serviciu.

În funcție de tipul promovării ai următoarele variante de activare a promovării

  • Promovare standard și în galerii - După adăugarea anunțului vei fi redirecționat la selecția tipului de promovare. Alege tipul de promovare dorit, apoi durata promovării pentru anunțul tău. Vei putea achita imediat contravaloarea serviciilor de promovare prin SMS sau prin card bancar.
  • Promovare în bannere - Completează acest formular pentru a cere oferta în funcție de necesitățile tale.

Un cont NoZi.ro va fi creat în următoarele situații:

  • Prin completarea formularului de înregistrare de pe pagina de autentificare.
  • Prin adăugarea unui anunț.
  • Prin trimiterea unui mesaj către un utilizator existent.

În toate cazurile de mai sus, NoZi.ro va trimite un e-mail de confirmare la adresa completată în formularul respectiv.

Accesează secțiunea Intră în Cont și dă click pe link-ul Ai uitat parola? Scrie în formular adresa de e-mail folosită la înregistrare și dă click pe Trimite. În scurt timp vei primi pe e-mail un link pentru resetarea parolei.

După autentificare vei fi redirectionat pe secțiunea Contul Meu. Accesează secțiunea Setări Cont, de unde ai posibilitatea să modifici datele tale personale, datele firmei, e-mailul și parola.

Pentru a-ți șterge contul, este necesar ca mai întâi să te autentifici. Accesează secțiunea Șterge Contul din secțiune de setări cont. După confirmarea parolei dă click pe butonul "Șterge Contul".

Serviciile de chemare curier vor fi disponibile în curând!

Nu oferi prin email, telefon sau SMS următoarele date:

  • Numărul cardului
  • Data expirării
  • Codul CVV
  • Parola în relație cu banca
  • Codul numeric personal

După selectarea tipului de promovare, al duratei acesteia și a datelor de facturare, vei fi redirecționat către partenerul nostru de plăți. Selectează modalitatea de plată prin SMS și urmează instrucțiunile din pagina operatorului de plăți prin SMS.

După selectarea tipului de promovare, al duratei acesteia și a datelor de facturare, vei fi redirecționat către partenerul nostru de plăți. Selectează modalitatea de plată cu cardul și urmează instrucțiunile din pagina operatorului de plăți prin card.

Pentru a vinde în siguranță și rapid, întâlnește-te față în față, în locuri publice cu potențialul cumpărător. Dacă vinzi într-o altă localitate, este recomandată livrarea cu verificare. Cel mai indicat este să primești bani cash pentru produsul sau serviciul tău, să nu oferi detalii despre conturile tale bancare sau datele de pe card, să nu trimiți copii ale documentelor tale și să comunici cu potențialii cumpărători prin intermediul mesageriei de pe site sau telefonic.

Pentru a cumpăra în siguranță, este de dorit să optezi pentru produse din localitatea ta, pentru a te putea întâlni față în față, în locuri publice cu vânzătorul. Dacă ești în altă localitate cu vânzătorul, alege serviciul de livrare cu verificare. De asemenea, nu este nevoie să dai bani în avans, nu este necesar să îți dai datele de card sau buletin și este recomandat să folosești mesageria internă nozi.ro

Dacă ai trimis banii în avans și nu ai primit produsul sau ai primit ceva diferit, este de dorit în primul rând o rezolvare pe cale amiabilă a situației. Dacă persoana în cauză nu cooperează, îți recomandăm să te adresezi poliției. Noi vom oferi toate datele pe care le deținem despre un utilizator în cazul demarării unei anchete oficiale.

În cazul în care nu ai găsit mai sus răspunsurile la întrebările tale, ni le poți adresa folosind formularul de contact